Bli medlem

Så här fungerar våra medlemsskap

Vi erbjuder 2 olika typer av medlemskap. 1 månad löpande prenumeration samt 3  månaders engångsköp.

När du klickar på någon av köpknapparna nedan kommer du att skickas vidare till Paypal för betalning och därefter tillbaka hit till Veckomenytjänsten SpisaBra.

Om du inte redan är medlem kommer du att få ett e-postmeddelande med ditt användarnamn och lösenord så att du kan logga in och se allt innehåll bakom vår betalvägg.

Om du valt vårt löpande 1-månadsabonnemang och vill säga upp detta så loggar du in på ditt Paypal-konto, som skapats vid ditt köp, och avslutar abonnemanget där.

Övriga medlemsskap avslutas automatiskt efter 3 månader om du inte väljer att förnya innan dess då dina eventuellt innestående dagar naturligtvis behålls och läggs på det nya slutdatumet för din nya köpperiod.

Om det dyker upp några frågor i samband med ditt köp så är du välkommen att kontakta oss på info@miaanemyr.se

Köpvillkor

Allmänt:

Beställning / abbonemang tas enbart emot via www.spisabra.se ”Jag vill bli medlem” För att du skall känna dig trygg i ditt köp är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice om du har frågor om din beställning på telefon.

Efter att ha beställt från www.spisabra.se förbinder du dig att bevaka din e-mailadress då all kommunikation rörande din order sker via e-mail.

Priser och betalning:

I samarbete med Paypal erbjuder vi kontokortsbetalning.

1 månad: 79 Kr debiteras löpande per månad
3 månader: 149 Kr debiteras en gång

Vilka köpvillkor har ni?

När du som konsument handlar hos Sileo/SpisaBra så omfattas du av Konsumentköplagen, E-handelslagen, Distans och Hemförsäljningslagen.
Vi förbehåller oss rätten att i efterhand korrigera priser eller texter som publicerats felaktigt.

Abonnemang:

Du som köpt vårt löpande 1-månadsabonnemang kan, om så önskas, säga upp detta genom att logga in på Paypal och säga upp de återkommande månatliga betalningarna vilka då kommer att upphöra.

Ångerrätt:

Ångerrätt gäller i 14 dagar. Vid upphävande av köp återbetalas 50% av köpesumman.

Om du vill utnyttja din ångerrätt ska du skicka ett skriftlig meddelande till oss, lämpligen via e-post, med angivande av bankkonto eller plus-/bankgironummer. Vi tar därefter ställning till, om du uppfyller de förutsättningar som krävs för att kunna tillämpa ångerrätten. Du kommer därefter att motta ett svar med e-post från oss.

Lagrar ni några personuppgifter?

När du beställer varor hos oss uppger du ditt namn och e-postadress. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig.

Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta i sådant fall oss.

När kommer jag att kunna börja nyttja min tjänst hos er?

Så snart du betalat ditt abonnemang och betalningen godkänts av Paypal kommer du att få ett email med inloggningsuppgifter som ger dig tillgång till vårt innehåll bakom betalväggen.

 

Länkar för ytterligare information: