Kroppsfixering rena ohälsan

Kroppsfixering rena ohälsan!
Hur påverkas samhället & barnen när det är så stort fokus på vad vågen står på för siffra. Borde inte fokus vara på människor och insidan?

Mias-tankar, jobbar hårt!
Många som fokuserar på vikten.  I alla lägen. När du handlar bör du ha med dig att det ska bli en livsstil. Det du bär hem från affären är bensin/bränsle. Om du vore en bil? Hur långt skulle den bilen komma? Skulle den gå igenom besiktningen?

Att göra en form av omstart, vilken som helst, att gå ett annat varv i affären, för att handla hem andra varor är ett av de första stegen vid en kostrelaterad omstart. Om man inte vet VARFÖR & Vem man är då kan motivationen vara svagare, motståndet hårdare. I vissa fall har du kanske inte klart vad du behöver börja göra idag.
– Ställ dig de 4 frågor som ger dig verktygen att bli ditt bästa jag med en god planering utefter dig och din påverkansgrupp/familj/vänner/barn/barnbarn!

Det händer ibland att kunder/abbonenter ringer och säger att ”det fungerar inte för mig”, jag blir inte så pigg som du är. Vad är det som inte fungerar frågar jag alltid. Då kommer det svar som att ja inget fungerar för mig. Jag går inte heller ner i vikt. Inte heller har jag kunnat laga så mycket mat på så kort tid.  Förmodligen har du då försökt att förändra hela livet, inte gjort en väl genomförd planering. Planering A – O utefter dig och din motivation idag.  I podcasten Sluta Banta – Börja Leva kan man lyssna på Omstartskalendern med bla KBT-verktygets avsnitt.

Små steg ger stora resultat. Som medlem finns 2 vägarVem är du? Vart ska du? & Börja Leva ditt liv det är resten av livet, livets resa, här och nu!

  • Väg 1 – du mår bra och har ett liv du är nöjd med, vill slippa lägga tid på att planera veckans mat. Du är smart och vill bli smartare. Då kör man bara på i veckans meny med inhandlingslistan och veckomenyerna.
  • Väg 2 – du har en önskan om att få annat resultat i ditt liv, acceptera det du inte kan påverka och börja älska dig själv. Utgå ifrån nuläget, med små små steg, så skapa nya tankar som leder dig på din framgångsväg mot mer hälsa & bli din egna bästa coach genom att besvara de 4 frågorna som jag /Mia ställer till alla på första sidan. Vill du?  

Recepten är glutenfria och sötade med naturlig sötma, ger dig, familjen och vännerna goda och hälsosamma måltider och mellanmål.

Ingen ska banta!
Det jag vet idag om hälsofrämjande livsstil är en gåva. Företaget riktar sig till alla men i synnerhet till dig som är överviktig och önskar mer kunskap om hälsofrämjande livsstil för din & familjens bästa förutsättningar.

Sluta Banta – Börja Leva! podcast 

Mia Ånemyr
Hälsoleverantör & Författare
Med lång erfarenhet av livsstilsplanering & kostfrågor
0706-204 206
info@miaanemyr.se

Sluta Banta – Börja Leva!

Taggar: , , ,

Mia Ånemyr

Matkreatör, Författare
& Hälsoinspiratör