Nyhetsbrev – Belöna & Unna sig

I veckans Nyhetsbrev peppar vi just DIG som läser, att se dig för den du är. Den viktigaste personen i ditt liv.

Ta makten, skapa din plan och var planen trogen. VAD andra säger och tycker är vad andra ÖNSKAR, inte vad du bör göra. Har du gått på den där? Det där tror jag inte på? alla dessa ord som haglar runt oss när vi säger något som berör andra. Det är oftast andras tankar & upplevelser som sprutar ur munnen. Människor som tar ansvar och börjar agera berör ofta sin omgivning rejält…. var stolt, fortsätt!

Att välja den kost som laddar din & din familjs batterier bäst är kanske lättare sagt än gjort….. Det beror ju till stor del på vem du är och vad du önskar för resultat genom kost & livsstilsförändringens framgångsväg med kalendernenyer som grund?

Här får du struktur med recept som lagas från grunden. Recepten är lätta att följa och du väljer själv hur ni i er familj lägger  upp kostplaneringen. Konceptet är fritt att anpassa för varje individs behov. Vissa kanske behöver utgå ifrån matsmart tänket pga ekonomiska skäl andra kanske utgår ifrån matsmarta tänket av miljöskäl. Vi vill visa vägen till en hälsosam  hållbar livsstil för alla. För det går att äta bra mat med en låg budget…..

Att unna sig & belöna sig med mat är sällan något som vi rekommenderar våra kunder.

Det här med KOLHYDRATER. Var smart välj de långsamma som finns i uppsjö i hela konceptet SpisaBra. Låg kolhydratkost med fokus på LCHQ & ISOtänket.

Ett bra tips är att inkludera familjen i matlagningen, sätt av tid tex på söndag fm och laga mat för kommande vardagar med familjen. Barnen får lära sig en bra grund. De får även se hur grönsaker byter karaktär i tillagningen.  Låt dem vara med & hacka, riva och lägga i formar. Det blir då lättare att få barnen att äta ex grönsaker.

Vi lär dig att tänka på ett nytt sätt! 

Smaklig måltid med kalendermenyer – Unna dig hållbar hälsosam livsstil med oss
Hälsoleverantör
Mia Ånemyr
Med lång erfarenhet av kost & livsstilsförändring
0706-204 206
info@miaanemyr.se

Prova SpisaBra och förändra ditt liv!

Mia Ånemyr

Matkreatör, Författare
& Hälsoinspiratör