Nystart eller omstart?

Mia´s Tankar från köket v 1, 2019 –  Nystart eller omstart?

Snart är det nyårsafton, du har kanske tänkt avlägga nyårslöften. Du drömmer om mer tid, mer pengar, mer och bättre hälsa. Det där perfekta, nu jädrans ska det ske. Nyårslöften är ofta kopplat till viktminskning & rörelseglädje/fysisk aktivitet.

Att banta vet vi leder sättan till hållbar hälsosam livsstil. Många har jojobantat sedan unga år. Stressat kroppen. Stress är en stor orsak till bla övervikt. Sluta Banta & Börja Leva. Oavsett vem du är idag har varje individ möjlighet att skapa ett rikt och mineingsfullt liv. Inge är sin vikt!

Resan i personlig utveckling genom att våga ta reda på vem ”jaget är” att acceptera det som kan var helt omöjligt att förändra & lägga fullt fokus på det som är förändringsbart, att skapa ett maindsett för dig, så du kan skapa din hållbara framgångsväg, sänk ribban  i är kommer du lyckas!

Sileo det latinska ordet för omstart. Och omstarta/nystarta kan man göra på många sätt, några som jag nämner är MATLÅDOR, då spar man tid och pengar, ca 45-50 kr/matlåda. Galet men så sant. Detta påverkar även vår miljö, med mindre rester – helt vanlig mat! Det blir mer pengar i plånboken du kan göra annat med.

Flera tips genom Sluta Banta – Börja Leva podcasten, Omstartskalender 1-31 januari följ mig Mia Ånemyr med fantastiska gäster. 

När jag får frågan vilken Diet är det? Då svarar jag Diet är kosthållning. Ge ett namn till din diet som du trivs med. Ingen kan banta hela livet, med erfarenhet och kompetenser dukas det upp att du själv sätter namnet på din hållbara diet/kosthållning med SpisaBra kost & Livsstil en del av Sluta Banta – Börja Leva! ditt liv.

Med önskan om ett Gott Nytt framgångsrikt år tillsammans med dig!

Hälsoleverantör & Författare
Mia Ånemyr
Med lång erfarenhet av kost & livsstilsfrågor
0706-204 206
info@miaanemyr.se

Sluta Banta – Börja Leva!

Taggar: , , , ,

Mia Ånemyr

Matkreatör, Författare
& Hälsoinspiratör