Rakt på sak från köket

Rakt på sak från köket – är du på rätt väg?
Planerade veckomenyer skapar mer hälsa & bättre ekonomi. Genom SpisaBra har du direkt ”börjat tänka på ett annat” sätt och  öppnat en ny dörr. Dörren som leder dig dit du önskar i ditt liv med din familj, barn & barnbarn. Dörren är öppnad och du har bestämt dig för en förändring, gör planeringen hållbar för dig & dina förutsättningar, dag för dag & vecka för vecka. Sluta Banta, Börja Leva ditt liv!

För dryga 20 år sedan hade jag en enda tanke!
Att någon annan skulle göra det jag önskade skulle ske i mitt liv. En dag satte jag fart på att stärka det ”friska i mig”, en hälsofrämjande livsstilsförändring. Det var en lång resa värd varenda sekund. Det jag ångrar är att jag inte lärde mig att tänka solsken tidigare i mitt liv. Men det är aldrig för sent att förändra.  2003 började jag arbeta med förebyggande hälsa & friskvård, ett arbete jag brinner för. Rakt på sak från köket – är du på rätt väg?

Vill du äta naturligt för din hälsa –
Våra veckomenyer innehåller inga onödiga tillsatser och är så gott som fria från socker, vete och laktos.

Vill du skapa hållbara matvanor –
SpisaBra är för dig som vill bli matsmart – det vill säga skapa matvanor som är hållbara för både hälsa och miljö.

Vill du värna om miljön –
Genom att planera din veckomat, handla efter säsong och alltid använda all mat minskar du matsvinnet och sparar på miljön.

Vill du spara tid och pengar –
Med välplanerad veckohandling tar du vara på all mat du handlar, plus att du sparar tid såväl som pengar.

Som medlem har du alltid tillgång till 3 veckomenyer. En vecka bakåt, nuvarande vecka samt nästkommande vecka. För optimal hälsa & livsstilsplanering.

Genom god livsstilsplanering & kostplanering finns det bara möjligheter: Finns viljan finns lösningen. Små steg gör stora resultat för alla. 

Ingen ska banta, det upptäckte jag efter 2 helt onödiga Överviktsoperationer. Det jag vet idag om hälsofrämjande livsstil är en gåva. Företaget riktar sig till alla men i synnerhet till dig som är överviktig och önskar mer kunskap om hälsofrämjande livsstil för din & familjens bästa förutsättningar.

Sluta Banta – Börja Leva med SpisaBra 

Hälsoleverantör & Författare
Mia Ånemyr
Med lång erfarenhet av livsstilsplanering & kostfrågor
0706-204 206
info@miaanemyr.se

Sluta Banta – Börja Leva!

Mia Ånemyr

Matkreatör, Författare
& Hälsoinspiratör