Riktig mat blir du inte tjock av!

Riktig mat är inte boven i dramat, boven är oftast att det inte planeras och ibland krånglas det till.
En omstart så här i början av året vad innebär det? Nya varv i affären, handla hem det som finns i pdf delen för att lättare kunna följa konceptet. Ta ett ”snack” med dig själv innan du går in i affären, vad gör du här? har du en budget? för hur många måltider handar du? osv….

Genom att äta bra, riktig mat kommer du att må så mycket bättre.
Det är dessutom billigare att äta bra, riktig mat. Genom Livsstilsplanering & kostplanering.

Grönsaker, rotfrukter, kokt kall potatis, mathavre och Quinoa  näringsrik mat. På SpisaBra används namnet mat som mättar länge. Näringstät mat. Bra mat, helt vanlig mat. Husmanskost 3.0 säger ju jag sedan 15 år. Alla gör så bra man kan så stärk din livskompetens om du känner dig ”misslyckad, har svårt att komma igång osv

Väljer du att äta bra mat utan socker och tillsatser kan du gå ner ca 0,5 kg i veckan.
Det är lättare än du anar, du bör dock ha en god planering, den är A-O. Samt att röra dig ca 30 minuter dagligen. Som alltid individanpassat, efter dig och din kropps förutsättningar.

Mat som mättar gör under i våra liv. Våra barns liv. Allas liv.
Hur galet är det när människor säger till oss som äter bra, riktig mat. Jaha du äter så där nyttigt du. Nej jag äter bra mat som ger energi att leva fullt ut. Att se sig själv, barn och barnbarn tankas med näringstät mat som mättar länge kan väl vara ett bra delmål för dig också.

Attitydsförändring hallå.
Du kan inte lura kroppen, inte knoppen heller. Reptilhjärnan säger ät, du vill banta för att komma i bikinin till sommaren. Sluta banta idag. Genom den kost vi erbjuder i Livsstilskonceptet SpisaBra, bra mat dagligen livet ut när du har kommit igång och skapat hållbara rutiner för dig och din familjs delmål & mål.

Sluta Banta – Börja Leva podcast!
Den 1/1-2019 startade jag/ Hälsoleverantör Mia Ånemyr en podcast med mina kollegor. Karolina Palmberg & Annika Bergman En stor del av tänket i SpisaBra finns att ta del av i podcasten. SpisaBra är en del av Sluta Banta – Börja Leva här finns verktygen du behöver för att skapa hållbara matvanor i en friskvårdsprodukt/tjänst online med matsmarta veckomenyer på lågkolhydratkost

Mat & Miljösmart kan alla bli!

God fortsättning på ett framgångsrikt år tillsammans med dig!

Hälsoleverantör & Författare
Mia Ånemyr
Med lång erfarenhet av livsstilsplanering & kostfrågor
0706-204 206
info@miaanemyr.se

Sluta Banta – Börja Leva!

Taggar: ,

Mia Ånemyr

Matkreatör, Författare
& Hälsoinspiratör