Skapa ditt egna Årsbokslut med SpisaBra

Mia´s Tankar från köket v 52 – Skapa ditt egna Årsbokslut. Jag vill ge dig en värmande hand att stanna upp & våga ta kontrollen, är det du gör helt i enlighet med dig och din framgångsväg?  

Årsbokslut – Ett avslut och också en början. Att knyta ihop livets säck är rätt bra för dig som önskar utveckling i ditt liv. Stänga dörren om 2018 och börja sätta riktning på 2019. Lura dig inte nu, och tänk hur ska jag hinna. Kommer stresstankar över dig är det extra viktigt att andas in & andas ut. Stanna upp & fira din bästa JUL. Ät det som gynnar dig och din hälsa. Finns barn med i bilden? Ge dem en minnesvärd JULhelg.

Vem är du? Vad har du lyckats bra med i år? Helt enkelt, vad kommer du bära hem för hälsa nästa ÅR?

Vad har du lyckats mindre bra med i år? Hur har du mått? Vad har du pausat? Vilka förändringar och förbättringar har du gjort?  Vad är det bästa med året, vad är du mest STOLT över?

Ett enkelt men ack så lärorikt årsbokslut gör du så här:

  • Skriv ner 5 saker du är stolt över i ditt liv 2018
  • Skriv ner 5 viktiga mål du har inför 2019
  • Gör en inspirerande livsplan, att följa som verkligen harmonerar med dina delmål 2019, SpisaBra kostplanering med motivation, inspiration genom livshjulets delar, ta dem till dig steg för steg genom att regelbundet stämma av med SpisaBras 4 vägledande frågor.
  • Ta ansvar för varje dag, vecka & månad som leder till hållbara år.
  • Budget
  • Planering
  • Påverkansgrupp
  • Få ner matsvinnet, rester helt vanlig mat
  • Mer tid & pengar

Den så kallade traditionella JULmaten vill jag inspirera till att även du kan göra om. Göra den till en hållbar hälsosam livsstil. Sedan många år firas julen med riktig mat, utan socker, tillsatser & jag kallar det för Husmanskost 3.0, vet vi alla, både du och jag. Att Banta leder i de flesta fall till mer ohälsa, en kortsiktig kosthållnig som lurar kroppen. Under väldigt många år började jag Banta så fort det nya året var här, jag gick ner i vikt varje gång, men jag gick upp i vikt varje gång också. Jag gick upp mer i vikt än jag gick ner.. Så här JOJObantade jag ända tills jag en dag accepterade mig & skapade en livsplan efter mina förutsättningar..

Sedan 2005 firas livet jag lever, jag krigar dagligen med Mollgan, den rösten som var min tidigare kompis, som sa att det är helt okey att äta socker i glädje, sorg, ensamhet, saknad i alla känslor lovade Mollgan, när du äter socker kommer allt att lösa sig. Det löste sig när jag slutade Banta & började Leva mitt liv, jag tog steget ut i det vuxna jaget och här började massor hända…… Vad som hänt och inte hänt, kommer på ett eller annat sätt i Sluta Banta – Börja Leva, podcast missa inte den. Följ mig & mina gäster under 31 dagar med start den 1/1-2019 

Ta vara på dig och ditt liv börja Leva det redan idag. Tillsammans blir allt så mycker ”enklare”

En riktigt God Jul önskar hela produktionslinjen på SpisaBra, med ansvarig utgivare Hälsoleverantör & Författare
Mia Ånemyr mer om Mia 

Hälsoleverantör
Mia Ånemyr
Med lång erfarenhet av kost & livsstilsförändring
0706-204 206
info@miaanemyr.se

Sluta Banta – Börja Leva!

Taggar: , , , ,

Mia Ånemyr

Matkreatör, Författare
& Hälsoinspiratör