Trött på att banta, trött på att inte hinna, trött på….

Trött på att Banta, Trött på att aldrig lyckas, trött på att inte pengarna räcker hela månaden, trött på att falla för frestelsen…. 
Sluta Banta – Börja Leva! 

Planering är A-O till varaktig hälsa oavsett vem du är. Genom SpisaBra matsmarta veckomenyer finns möjlighet för alla att finna sin hälsofrämjande livsstil. Sluta Banta – Börja Leva, SpisaBra veckomenyer med hälsosam vardagsmat! Friskvård för alla!

Det kan vara rätt ”tufft åtagande” att skaffa sig ett hållbart hälsofrämjande liv. Att ge  sig själv, barn och barnbarnen en trygg framtid, med matkärlek & rörelseglädje. Med SpisaBra ingår verktygen. Genom de 4 frågorna tar du reda på var din motivation finns idag. Bli din egna bästa coach! Printa ut inhandlingslistan, gör er planering och bestäm vilken dag i veckan planeringen görs & var planeringen trogen, dag för dag!

  • Som medlem hittar man verktygen när man loggar in, veckans – meny, alltid 3 veckor, måndag, tisdag, onsdag, torsdag & tips. Bra att ha hemma listorna & inhandlingslistor för varje veckans-meny. Rusta köket hälsofrämjande!
  • Motiveras gärna av Omstartskalenderns 32 avsnitt
För bästa resutltat med SpisaBra!
Gör en planering dag för dag efter dig och din familjs budget. Mat & Miljösmart kan vara ett bra delmål att introducera i livet. Vinsterna med att laga veckans mat en dag i veckan är makalöst stora. Tid & pengar är 2 parametrar som ger stor avkastning. På samma gång skapas hälsa. struktur och vi slipper lägga tid på det i veckan. Allt är klart, vi äter och lever våra liv. Matlådor ser jag till att vi har i frysen för luncher, alla har olika storlek för det ”beror ju på”, till vem matlådan är för.

Veckans Buffé klar i kylskåpet, vi äter alla samma mat. LCHQ alla trattar ner på sin tallrik efter sina behov av Protein, Kolhydrater & Fetter. Med LCHQ är det så smart, genom goda kostval av högsta kvalitet får man i sig max av vad kosten ger.

Närodlat, ekologiskt & att äta efter årstidens grönsaker. Mat & miljsömart.
Om SpisaBra 

Eftersom vi värnar om miljön lägger vi stort fokus på att du aldrig ska behöva slänga någon mat. När man slutar slänga maten sparar man tid, pengar och på miljön. Konceptet är utvecklat under många år och är väl beprövat. Vi lär dig att tänka på ett nytt sätt! Prova SpisaBra och förändra ditt liv!

Som utbildad ISOdieten coach & Kostrådgivare med fokus på LCHQ. Långsamma kolhydrater. Valen är av bästa Qvalitet vilket är den kostfilosofi jag arbetar efter. Läs gärna mer om LCHQ & lyssna på Kropp & Själv i P1 när jag medverkade i Dietkampen

Ingen ska banta!
Det jag vet idag om hälsofrämjande livsstil är en gåva. Företaget riktar sig till alla men i synnerhet till dig som är överviktig och önskar mer kunskap om hälsofrämjande livsstil för din & familjens bästa förutsättningar.

Lycka till med SpisaBra

Sluta Banta – Börja Leva! podcast 

Mia Ånemyr
Hälsoleverantör & Författare
Med lång erfarenhet av livsstilsplanering & kostfrågor
0706-204 206
info@miaanemyr.se

Taggar: , ,

Mia Ånemyr

Matkreatör, Författare
& Hälsoinspiratör