Om SpisaBra

SpisaBra är ett helhetskoncept som inspirerar och motiverar dig att äta bättre, godare och mer hälsosamt! Som medlem får du de verktyg du behöver för att laga god och hälsosam mat!

Det här ingår i ditt medlemskap:

  • Veckomenyer med hälsosam vardagsmat utan onödiga tillsatser
  • Recept som är lätta att följa och som lär dig att laga bra mat från grunden
  • Kompletta inköpslistor anpassade efter säsong inför varje matvecka
  • Nyhetsbrevet med matsmarta tips och inspiration
  • Receptbank med mat så gott som fria från socker, vete och laktos

Varje vecka får du fyra smarriga och nyttiga recept. Veckorecepten tar hänsyn till säsong för att du ska hitta bästa möjliga råvaror till ett förmånligt pris. Tanken är att maten ska vara enkel, god och lagad från grunden. Vi hjälper dig som konsument att ta kontroll över dina måltider och vad du stoppar i kroppen.

När matlagningen blir ett komplicerat projekt är det lätt att man väljer halvfabrikat och produkter proppade med tillsatser för att det känns enkelt. Så behöver det inte vara! SpisaBra gör det smidigt att förbereda veckans måltider. Recept och inköpslista att ta med till matbutiken får du av oss.

Eftersom vi värnar om miljön lägger vi stort fokus på att du aldrig ska behöva slänga någon mat. När man slutar slänga maten sparar man tid, pengar och på miljön. Konceptet är utvecklat under många år och är väl beprövat. Vi lär dig att tänka på ett nytt sätt! Prova SpisaBra och förändra ditt liv!

/Mia Ånemyr – Matkreatör, Hälsoinspiratör & Författare

Bli medlem